Höstpyssel

Hösten närmar sig inte bara med stormsteg länge. Den står för dörren och knackar på. Dess kyla och mörker smyger sig in i huset och allt man vill är att krypa upp i soffan under en stor varm filt och bara mysa. Och vad passar då bättre än något roligt pyssel att mysa tillsammans med. För finns det något bättre än att få sprida ut sina papper och sina stämplar över hela vardagsrumsbordet ( och..hrrmm golvet också ibland) och sätta igång och pyssla. Det håller inte bara fingrarna varma utan är utmärkt hjärnjumpa på kvällarna.

Med hösten kommer också alla dessa höstmarknader där man kan botanisera bland fina fynd och plastiga "bra att ha"-saker. Kanske kan man hitta något ovärderligt fynd bland marknadsstånden. Eller så kan man göra som vi på fiffinurlig.se och delta i en marknad. Inte som köpare denna gång utan som riktiga knallar, men huckle på huvudet och skattkistan full med småpengar. Jädersbruksdagarna i Arboga blev vår allra första marknadsupplevelse. Men det blir absolut inte den sista. Man kan nog säga att vi fick blodad tand.

image5

Vem kunde ha trott att det var så roligt att stå bakom ett hemsnickrat bord och betrakta folk på avstånd. Många smyger förbi, rädda för att bli insugna av den försäljningslystna knallen bakom ståndet. Men vissa stannar, ibland bara för att titta, men också för att köpa. Att någon faktiskt uppskattar något som man har lagt ner hela sin själ i att skapa är extremt häftigt. Och om inte annat så är det en enorm boost för självförtroendet. Tänk att det kanske just idag dimper ner ett kort i någons brevlåda där det står: Handgjort av Johanna.

För överskottet i kassan ska det inhandlas mer pysselsaker till korttillverkningen. Nya stämplar och distresser ska det bli. Denna pysselnojja är minst sagt plågsam för plånboken-Men otroligt skön för själen.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0